Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull komt met updates voor Imola

9 reacties | 1763x gelezen
31-03-2021 10:36

ewald | De hoofdingenieur van Red Bull Racing, Paul Monaghan, zegt dat er updates aan zitten te komen voor de race van Imola.

Bron: motorsport

Nadat het team van Max Verstappen tweede is geworden in Bahrein wordt er nu alles op alles gezet om de eerstvolgende Grand Prix beter te presteren. Hiervoor zouden updates nodig zijn volgens Monaghan.

"We waren al bezig met sommige ontwikkelingen die we gaan uitrollen voor Imola. Naast deze updates zullen er de daaropvolgende races meer updates aankomen. We zijn nu op zoek om zoveel mogelijk performance te creëren voor in Imola."

Waar er op dit moment precies aan gewerkt wordt bij Red Bull willen ze niet zeggen. Volgens Monaghan zijn er op verschillende vlakken winsten te behalen. "Er zijn een aantal vlakken waarop de auto verbeterd kan worden. Daar gaan we ons dan nu op richten."

Over hoe de race in Sakhir is verlopen wil hij het volgende kwijt. "We zijn een beetje teleurgesteld, we hebben twee goede coureurs, een snelle auto en een uitstekend team. Ik denk dat we het hele seizoen de uitdager zullen zijn." Aldus Monaghan


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;