Menu
© Alpine
Nieuws

Directeur Alpine, Budkowski: "Eigenlijk is er geen middenveld meer"

12 reacties | 1459x gelezen
22-03-2021 10:04

ewald | Volgens Marcin Budkowski, uitvoeren directeur van Alpine, is het Red Bull en Mercedes die er met de winst vandoor gaan dit jaar.

Bron: Formule1nieuws

Ze zijn gewoon een klassen apart. Alle andere teams die daar achter rijden zijn aan elkaar gewaagd. Er bestaat volgens hem geen middenveld meer. Het is dan ook erg lastig om te voorspellen wie achter de top zal gaan eindigen.

Hoe het team Alpine zich in het veld gaat begeven is nog onduidelijk. "Mercedes zal vooraan staan, ondanks de problemen die ze hadden in de voorbereiding. Red Bull zal ook erg sterk zijn. Ik hoop dat wij ook competitief zijn. Maar ook teams als Aston Martin en McLaren kunnen behoorlijk snel zijn. Voor de rest van de teams kan ik weinig voorspellen."

Alpine is op het moment erg tevreden over het werk dat Alonso Fernando geleverd heeft. Hij maakt dit jaar zijn terugkeer in de Formule1 bij het Alpine team. Hij heeft tijdens de wintertest al zijn eerste bijdrage geleverd aan het team. Zijn bijdrage was zoals we verwachtte volgens Budkowski "Hij was gelijk snel en betrouwbaar. Daarnaast kon die ongelooflijke goede feedback geven aan de ingenieurs."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;