Menu
© Haas F1
Nieuws

Schumacher: "Ferrari kan niet alleen uit Italianen bestaan"

10 reacties | 1634x gelezen
22-03-2021 09:48

ewald | Ferrari heeft volgens Ralf Schumacher nog niet het juiste pad ingeslagen op terug in de top van de Formule1 te komen.

Bron: Sport1

Het team bestaat momenteel alleen uit Italianen. Ook de nieuwe medewerkers worden alleen maar Italianen. Dat zou niet meehelpen aan de nodige verbeteringen die ze door moeten voeren.

Volgens Schumacher is er duidelijkheid over de fouten die de afgelopen jaar door Ferrari gemaakt zijn. Waar het nu om gaat is hoe die opgelost gaan worden. Hoe ze dat nu aan het doen zijn is volgens Schumacher niet de juiste manier. "Ferrari moest weer meer Italiaans worden. Echter ben ik van mening dat het team nooit succesvol kan zijn als er alleen maar Italianen werken. Red Bull en Mercedes zijn sterke teams omdat er een diversiteit aan nationaliteiten werken."

Het is te hopen dat het jonge talent uit de Ferrari-academie voor een ommekeer kan gaan zorgen. Mick Schumacher zal dit jaar zijn debuut maken in de Formule1 bij Haas. De kans dat hij snel door gaat stromen naar het moederteam is erg klein. "Ferrari moet nu eerst maar eens hun eigen problemen op gaan lossen. De auto is ook nog steeds niet goed. Ik denk dat de samenwerking nu ook beter gaat worden tussen Ferrari en Haas nu Mick daar gaat rijden."

"Mick zal het wel moeilijk gaan krijgen bij team Haas. Denk niet dat Haas een erg goed jaar gaat beleven. Het zal een jaar worden waarin ze veel moeten leren. Hij zal zich optimaal moeten gaan voorbereiden op het volgende jaar en proberen om zo min mogelijk fouten te maken." Aldus Ralf Schumacher


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;