Menu
©
Nieuws

Formule 1 vanaf je mobiel kijken doe je zo

11 reacties | 5971x gelezen
26-02-2021 14:06

ewald | Wil je altijd en overal Formule 1 kunnen kijken? Tegenwoordig is dit dankzij het 4G-netwerk heel eenvoudig. Met de komst van het 5G-netwerk zal het streamen hiervan nog soepeler verlopen!

Bron: Formule1nieuws

Voor het bekijken van de races uit de Formule 1 op je mobiele telefoon heb je niets meer nodig dan een smartphone en voldoende mobiele data. Nog slimmer is het om te streamen via een WiFi-netwerk, daar dit niet ten koste gaat van de mobiele data in je abonnement. Tegenwoordig biedt vrijwel iedere aanbieder van televisie een app aan, om programma’s ook buiten de deur te kunnen bekijken. Op deze pagina lees je er meer over.

App downloaden om Formule 1 te kunnen bekijken

In Nederland wordt de Formule 1 uitgezonden via Ziggo Sport. Dit gebeurt vrijwel altijd op het open kanaal van de sportzender. Je hebt hierdoor geen extra pakket nodig om een race te kunnen volgen. Het downloaden van de Ziggo Go app maakt het mogelijk om de uitzendingen onderweg, op het werk of bijvoorbeeld op je vakantiebestemming te volgen. Houd er hierbij rekening mee, dat de apps van aanbieders van televisie lang niet altijd in het buitenland te gebruiken zijn. Dit kun je vooraf uitzoeken, om de race niet te hoeven missen!

Mocht je televisie afnemen bij KPN of een andere aanbieder, dan heb je een extra pakket nodig. Thuis kun je de race volgen via een zender als RTL (Duitse zender). Deze zender is echter niet te bekijken via de app op je telefoon. Wel kun je de race thuis opnemen via RTL en deze later via de telefoon terugkijken.

Sim only abonnement met voldoende mobiele data

Steeds meer consumenten kiezen voor een sim only abonnement van Vodafone of een andere provider. De kosten voor een sim only abonnement met een grote hoeveelheid mobiele data zijn de laatste jaren sterk gedaald. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement met 10 of zelfs 20 GB aan mobiel internet. Je betaalt hier vaak niet meer dan een paar tientjes voor. Daarbij is 10 GB voldoende om meerdere races van de Formule 1 op je mobiele telefoon te kunnen bekijken.

Tip: zorg dat je op een plek verblijft waar de 4G-verbinding goed is! Mocht je een nieuwe telefoon kopen, dan kun je voor een toestel kiezen die straks ook te gebruiken is in combinatie met de nieuwe 5G-verbinding. Het maakt het internet nog sneller, waardoor de stream van de Formule 1 soepeler laadt.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;