Menu
© Renault
Nieuws

Alonso: "Denk dat Red Bull tweede gaat worden in 2021"

10 reacties | 2235x gelezen
18-02-2021 09:16

ewald | Volgens Fernando Alonso is er nog een hoop onzekerheid omtrent de prestatie van het Alpine F1 team komend seizoen.

Bron: Formula1

Het is erg moeilijk om te gaan voorspellen wat er in het middenveld gaat gebeuren. De teams lijken aan elkaar gewaagd te zijn. Alleen de topteams, Mercedes en Red Bull Racing, zijn vrijwel verzekerd van een eerste en tweede plek in het constructeurskampioenschap.

Alonso wilde niet erg diep ingaan tijdens een interview op de verwachting voor het komende seizoen. "Ik ga na de wintertest pas denken aan onze positie ten opzichte met de rest. Ik weet wel bijna zeker dat Mercedes waarschijnlijk wederom de snelste zou zijn en dat Red Bull comfortabel op een tweede plek zal eindigen in het kampioenschap."

Het gevecht in het middengedeelte van de rest van de teams zal spannend gaan worden volgens hem. De teams zullen komend seizoen erg aan elkaar gewaagd zijn. "Het zal allemaal heel krap worden. We kunnen vechten voor een zesde plaats maar dat zou ook zomaar eens voor de zestiende plek kunnen zijn." Aldus Alonso


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;