Menu
© Mercedes
Nieuws

Bottas: "Ik denk dat niemand het beter zou doen"

13 reacties | 2754x gelezen
06-01-2021 10:04

ewald | Al jarenlang is Valtteri Bottas de wingman bij Mercedes van Lewis Hamilton.

Bron: Autosprint

Meestal heeft hij een sterke seizoenstart, maar daarna rijdt hij steevast achter zijn teamgenoot. Toch is hij van mening dat hij op de goede plaats zit. Volgens hem is er niemand die zijn job beter zou doen.

Bottas blikt terug op een bewogen jaar. Hij was het afgelopen jaar wederom langzamer dan Hamilton. "Ik heb nooit last gehad van een verminderd zelfvertrouwen. Er staat een heel team achter me. Het is ook zeker dat ze verder met mij willen. Ik ben tevreden over mijn huidige prestaties en Mercedes is blij met mij."

Bottas verzet zich steeds meer tegenover de personen die hij zijn "haters" noemt. Hij heeft nu ook wederom zijn woordje klaar. "Hamilton was inderdaad goed in het seizoen 2020. Ik denk niet dat iemand anders, die in mijn positie zou zitten, het beter gedaan zou hebben."

"Dat ik vergeleken wordt met andere coureurs vind ik niet erg. Ik hou me eigenlijk alleen maar bezig met het teamproces. We worden ieder jaar wederom kampioen omdat we als team denken. Wij functioneren naar behoren en dat is nodig in de Formule1." Aldus Bottas


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;