Menu
© Red Bull
Nieuws

Vooruitzichten motor Red Bull erg positief

1 reactie | 1529x gelezen
21-12-2020 11:21

ewald | Honda en Red Bull willen in het laatste jaar dat ze samenwerken een serieuze poging gaan doen om de wereldtitel te gaan winnen.

Bron: Motorsport

Volgens de manager van Max Verstappen, Raymond Vermeulen, maken ze goede stappen vooruit om dit te verwezenlijken. Volgens hem belooft de motor van Honda veel goeds voor het komende jaar.

Uiteraard werd Vermeulen de afgelopen tijd op de hoogte gehouden over de voortgang bij Red Bull en Honda. Hij is dan ook enthousiast over wat er waarschijnlijk gaat gebeuren. "Het is allemaal heel positief wat er nu met de motor gebeurd die we in 2021 gaan gebruiken." Honda en Red Bull hebben nog maar één jaar om als partners de wereldtitel binnen te halen.

"We zijn ook erg geïnteresseerd in wat er na 2021 gaat gebeuren. Red Bull gaat daar gelukkig heel open en transparant mee om richting Max. We proberen natuurlijk om een vinger aan de pols te houden."

Er is nog geen zekerheid omtrent wat Red Bull gaat doen als Honda stopt met de ontwikkeling van de motor. De kans is echter groot dat ze dat in eigen beheer gaan doen. "Ik heb daar dan het volste vertrouwen in. Als Red Bull namelijk ergens voor gaat dan doen ze dat namelijk goed." Aldus de manager van Max Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Probleem is alleen dat Mercedes ook niet stil heeft gestaan. Die zijn halverwege het afgelopen seizoen zich al volledig gaan richten van de ontwikkeling van de auto voor komend seizoen. Nu was een van de grootste problemen van de RB de aerodynamica cq. downforce, mechanische grip. Hier zal RB zeker stappen kunnen maken maar motorisch vermoed ik dat Mercedes een voorsprong zal houden. Maar ik hoop natuurlijk dat ik het mis heb ...

0 21-12-2020 12:22:26
;