Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko: "Voor de kerst valt de beslissing"

10 reacties | 1781x gelezen
15-12-2020 10:43

ewald | Het is aan Helmut Marko om een beslissing te maken over hoe het rijders duo er in 2021 uit gaat zien voor Red Bull.

Bron: Autosport

Marko heeft laten weten dat hij de beslissing voor de kerst gaat maken. Het zal voor hem geen makkelijke beslissing worden. Vooral de laatste race heeft de situatie voor de teamleiding verder bemoeilijkt.

In een interview geeft Marko aan dat het optreden van Alexander Albon in de Grand Prix van Abu Dhabi zijn positie wel heeft versterkt. "Ik denk dat het één van zijn beste races was tot nu toe in de Formule1. We zijn er nu over aan het nadenken welke beslissing we moeten nemen. Dat zal in ieder geval voor de kerst bekend worden."

Het is volgens Marko niet zeker dat Albon in het stoeltje blijft zitten, want er is namelijk een aantrekkelijk alternatief voor handen. Sergio Perez zou ook in het stoeltje van Red Bull kunnen plaatsnemen. "We moeten nu alle feiten op een rijtje zetten en tot een conclusie komen. We zijn de situatie van alle kanten aan het bekijken voordat we met een antwoord komen." Aldus Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;