Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko: Goed nieuws van Honda

9 reacties | 3290x gelezen
14-12-2020 12:21

ewald | Helmut Marko gaat ervan uit dat Honda ook in 2021 goed werk gaat afleveren op motorisch gebied.

Bron: Sky

Net als andere jaren hoopt Marko mee te kunnen dingen naar de wereldtitel. Het lijkt erop dat Honda ook daadwerkelijk gaat leveren. Dat valt op de maken uit de woorden van Helmut Marko.

Red Bull heeft voor 2021 zich als doel gesteld om de wereldtitel binnen te halen. "Dat is ons absolute doel. We veranderen bijna niets aan het chassis. Alleen de vloer wordt op wat kleine punten aangepast." Even leek het erop dat de nieuwe regels voor de auto’s in zouden gaan komend seizoen. Maar om kosten te besparen werden de regels voor een jaar uitgesteld. Hierdoor zullen de auto's van volgend jaar doorontwikkelde auto's zijn uit 2020. Dat komt voor Red Bull wel goed uit.

Volgens Marko heeft Red Bull bemoedigend niet gekregen van Honda. Wat het nieuws is dat houdt hij voor zich. Volgens hem is het wel belangrijk. Het zou ervoor kunnen zorgen dat het totaalplaatje klopt bij Red Bull. Dat is natuurlijk een absolute must als ze kampioen willen worden. "Als we Mercedes willen uitdagen dan moet de motor en het chassis van absolute top zijn." Aldus Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;