Menu
© Mercedes
Nieuws

Vandoorne: "Doet pijn om niet te worden opgeroepen door Mercedes"

12 reacties | 1972x gelezen
04-12-2020 08:20

V.malafronte | De reservecoureur van Mercedes, de Belg Stoffel Vandoorne, zegt dat het 'pijn doet' dat hij niet is opgeroepen om de zieke Lewis Hamilton te vervangen tijdens de Grand Prix van Sakhir.

Bron: F1.com

Lees ook: Lewis Hamilton mist Grand Prix van Sakhir door coronaVandoorne is dit jaar de officiële reservecoureur voor Mercedes en komt ook uit in de Formule E voor het Duitse merk. De Belg zou dus de meest logische keuze zijn om Lewis Hamilton te vervangen, die door een besmetting met het coronavirus niet in actie komt tijdens de Grand Prix van Sakhir. Vandoorne is op dit moment zelfs in Bahrein, maar werd toch gepasseerd, want Mercedes koos voor iemand uit het eigen juniorenprogramma: George Russell.

Lees ook: Russell vervangt Hamilton in GP Sakhir, Jack Aitken maakt debuut bij WilliamsDe keuze stelt Vandoorne teleur, geeft hij aan op social media: "Ik wil als eerste Hamilton beterschap wensen. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik niet de kans krijg om voor Mercedes te rijden dit weekend. Na een jaar lang aanwezig zijn bij races, te trainen en toegewijd te zijn, doet dit pijn. Maar, ik respecteer de keuze voor George. Hij doet het geweldig en verdient deze kans volledig. Ik blijf mij voor honderd procent inzetten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;