Menu
© Sivertimes.com
Nieuws

Schumacher: "Dit is een droom die uitkomt"

9 reacties | 1789x gelezen
03-12-2020 08:49

ewald | Mick Schumacher is erg blij dat hij het aankomende seizoen een stoeltje heeft bij het team van Haas.

Bron: F1

Lees ook: Mick Schumacher rijdt in 2021 voor HaasDe zoon van Michael Schumacher is nu actief in de Formule-2. Hij lijkt erop dat hij hier de titel gaat behalen dit jaar. Nu er zekerheid is over zijn overstap naar het Formule1-team van Haas kijkt hij alvast uit naar het aankomende seizoen.

"Het is voor mij gewoon een droom die uitkomt. Ik droom al vanaf jongs af aan van de Formule1. Ik wil dit al sinds dat ik vijf jaar oud ben. Ik ben dan ook erg blij dat het nu werkelijkheid is." Volgens hem is het allemaal precies gelopen zoals het zou moeten lopen. Omdat zijn vader lang in de Formule1 heeft gereden heeft hij het met de paplepel ingegoten gekregen.

"Mijn eerste doel is bereikt. Ik kijk alweer naar mijn volgende doel. Ik wil nu graag zo snel mogelijk de auto in om te gaan rijden. Ook ik kreeg het nieuwe niet veel eerder te horen dat de rest van de wereld. Ik kreeg net voordat het wereldkundig werd gemaakt een telefoontje van mijn manager dat het rond was."

Met de bevestiging van Schumacher lijkt de stoelendans nu tot een einde te komen. Enkel AlphaTauri en Red Bull hebben nog een stoeltje vrij voor komend jaar.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;