Menu
© Haas F1
Nieuws

Fittipaldi vervangt Grosjean tijdens GP van Sakhir

10 reacties | 1891x gelezen
30-11-2020 12:11

V.malafronte | Pietro Fittipaldi vervangt komend weekend Romain Grosjean bij Haas. De Fransman kan na zijn huiveringwekkende crash van afgelopen weekend niet in actie komen.

Bron: Haas

Lees ook: Hamilton wint in Bahrein, Grosjean maakt horrorcrash mee”Grosjean kwam met zijn Haas-bolide gisteren tijdens de eerste ronde van de Grand Prix van Bahrein hard in aanraking met de vangrail. Een vuurbal volgde, waar de Fransman wonderwel zelf uit kwam. Grosjean hield enkele brandwonden aan zijn handen over aan het incident. Hij bleef afgelopen nacht in het ziekenhuis en zal dat vannacht weer doen. Naar verwachting wordt hij dinsdag uit het ziekenhuis ontslagen.

Lees ook: Steiner na enorme klap van Grosjean: “Enorme engel op schouder”Grosjean kan door zijn verwondingen aankomend weekend niet in actie komen tijdens de Grand Prix van Sakhir en wordt vervangen door reserverijder Pietro Fittipaldi, kleinzoon van Emerson Fittipaldi. De Braziliaan is blij dat hij zijn debuut mag maken: "Ik kan niet wachten om alles te geven. Ik heb al veel geoefend, zowel in de echte wagen als in de simulator. Ik weet daarom hoe het team werkt."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;