Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Tanabe wil goede prestatielijn nu doortrekken

9 reacties | 1751x gelezen
30-11-2020 10:14

ewald | De technisch directeur van Honda, Toyoharu Tanabe, wil graag dat ze de dubbele podiumplaats van Max Verstappen en Alexander Albon afgelopen weekend gaan doortrekken naar de laatste twee races van 2020.

Bron: Honda

Hij zegt dat ze in het voordeel zijn bij de Grand Prix van Sakhir eb de Grand Prix van Abu Dhabi.

"We moeten er nu voor zorgen dat we op dezelfde plek blijven staan. De afgelopen race was een solide prestatie. Vooral van get tem Red Bull. Het is geweldig om beide coureurs op het podium te zien."

Aanstaand weekend rijden de coureurs op het circuit van Bahrein International. Hier zal het allemaal net iets anders worden. "De lay-out van het circuit van Sakhir is net even anders. We verwachten wel de lijn die we nu ingezet hebben kunnen doortrekken. Ook in de race die er daarna is in Abu Dhabi."

Ook stand Tanabe nog even stil bij de crash van Romain Grosjean. "We zijn erg blij dat hij er met slechts wat kleine verwondingen uit het ongeluk kwam. We zagen vandaag wederom dat de sport ontzettend veilig is geworden. Een crash zoals deze hebben we, gelukkig, al jaren niet meer meegemaakt." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;