Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Het was gewoon nog geen tijd om naar Ferrari te gaan"

11 reacties | 1513x gelezen
27-11-2020 08:35

ewald | In een interview heeft Lewis Hamilton te kennen gegeven dat hij het niet jammer vindt dat hij nooit voor het team van Ferrari heeft uit mogen komen.

Bron: Motorsport

Het afgelopen seizoen leek het er even op of Hamilton de overstap zou wagen. Hij zou meerdere gesprekken hebben gehad met John Elkann, CEO van Ferrari. Toch is het niet gebeurd. Volgens Hamilton komt dat door eigen zijn loyaliteit tegenover Mercedes. Daarnaast heeft hij het nog steeds naar zijn zin bij Mercedes.

Terugkijkend op de gesprekken die hij heeft gehad met Elkann zegt Hamilton dat hij nooit echt concrete plannen had om Mercedes te verlaten.
"Ik was toen aan het kijken naar een volgende fase. Je moet als coureur uiteraard om je heen blijven kijken. Je kan namelijk alleen maar een overwogen keuze maken als je alle mogelijkheden kent."

"Ik ben gewoon erg blij met mijn periode bij Mercedes. Het was gewoon weg niet voorbestemd om de overstap te maken. Ik voel me bij Mercedes erg thuis. Ik ben hier onderdeel van een grote familie. Juist die loyaliteit is voor mij erg belangrijk."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;