Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Ik beloof de jongere generatie te ondersteunen over 10 jaar"

12 reacties | 1614x gelezen
25-11-2020 09:44

ewald | De meest recente overwinning van Lewis Hamilton is volgens Lewis niet alleen maar te danken aan de Mercedes W11.

Bron: Motorsport-total

. Lewis krijgt meerdere keren kritiek te verduren dat hij niet zou winnen als hij niet in een Mercedes W11 zou rijden. Zelf heeft hij belooft dat hij nooit dit soort uitspraken zou doen over andere coureurs.


Na zijn overwinning op Istanbul Park zegt Hamilton het volgende: "Ik zou wel meer van dit soort races willen. Des te meer ik van dit soort kansen krijg, hoe beter ik iedereen kan laten zien waartoe ik in staat ben. Met deze overwinning heb ik, denk ik, respect weten af te dwingen bij mijn collega coureurs. Zij weten dat de auto geen verschil maakt in dit soort races."

Ook Verstappen had lichte kritiek op Hamilton. Volgens hem zou 90 procent van de huidige start-grid in de Mercedes W11 het kampioenschap kunnen winnen.

Hamilton vind dit een interessante uitspraak. "Ik hoop dat ik mijn woord kan houden maar ik beloof dat ik over tien jaar de jongeren van deze sport aan zal steunen en aan zal moedigen. Het maakt dan niet uit wie dat dan is. Ik weet als geen ander dat het in deze sport erg moeilijk is om je droom waar te maken"


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;