Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff: "Nieuw contract Hamilton aan einde van het jaar"

9 reacties | 1725x gelezen
19-11-2020 16:39

V.malafronte | Lewis Hamilton tekent waarschijnlijk pas een nieuw contract zodra het lopende seizoen afgelopen is. Dat zegt Toto Wolff.

Bron: F1.com

Volgens Wolff is er geen haast geboden bij het afsluiten van een nieuw contract met Hamilton. "Ik wil ons geen extra druk opleggen. Als het rond is, is het rond. Het is niet zo complex. We hechten waarde aan de wensen en interesses van Lewis, ook die buiten de Formule 1. Het maakt hem alleen maar beter."

Hamilton is op zijn beurt tevreden met zijn huidige contract en lijkt in de toekomst geen grote wijzigingen te willen: "Het contract dat ik nu heb is het best mogelijke. Het gaat om de details nu, hoe kan ik het beste betekenen voor het team en de partners."

Lees ook: Button: "Hamilton is een complete coureur"De Brit denkt voorlopig nog niet aan stoppen: "Ik wil graag verder met Mercedes, daar ben ik van overtuigd. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben. Ik kan mijzelf altijd verbeteren. Ik houd van racen en van de uitdaging en ik denk niet dat het gauw verandert."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;