Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Racing Point hoopt dat Vettel eerder kan komen.

9 reacties | 2056x gelezen
19-11-2020 12:39

ewald | Het zou voor Racing Point mooi meegenomen zijn als Sebastian Vettel na afloop het seizoen meteen beschikbaar zou zijn om samen met hun te gaan werken voor het seizoen van 2021.

Bron: Marca

Sebastian Vettel maakt volgend jaar de overstap naar Racing Point dat volgend jaar Aston Martin gaat heten. Dit omdat zijn contract bij Ferrari niet verlengd is. Vettel moet bij Ferrari plaats maken voor Carlos Sainz die van McLaren vandaan komt.

"Het contract van Vettel met zijn huidige team loopt tot aan het einde van december. We hebben aan Ferrari nog niet gevraagd of hij eventueel van te voren al bij ons mag komen werken." Gezien deze uitspraak van Otmar Szafnauer lijkt het erop dat ze het aan het overwegen zijn. Szafnauer denk dat zijn team veel kan leren van Vettel en wil daarom zo snel mogelijk met hem aan de slag.

"Onze hoop is erop gevestigd dat hij ons gaat leren hoe we wereldtitels kunnen gaan winnen. Hij heeft dat tenslotte al meerdere keren gedaan in zijn carrière. Dankzij zijn ervaring kunnen we alles gaan optimaliseren. Ik denk dat we hiermee een nog grotere concurrent kunnen zijn voor de andere teams dan we al zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;