Menu
© Mercedes
Nieuws

Button: "Hamilton is een complete coureur"

9 reacties | 1705x gelezen
17-11-2020 08:32

ewald | De geweldige prestatie van Lewis Hamilton om voor de zevende keer wereldkampioen te worden wordt geprezen door Jenson Button.

Bron: SkySports

Hiermee evenaart Hamilton het record van Michael Schumacher die ook zeven keer wereldkampioen geweest is. De verwachting is dat Hamilton nog lang niet klaar is. Het motiveert hem nu alleen nog maar meer om de oude records van Schumacher te verbreken.

Lees ook: Hamilton wint Turks waterballet en grijpt zevende titel"Lewis staat er om bekend dat hij altijd snel is. Hij is een man van extremen. Ik kon het tempo van hem nooit bijhouden. Hij heeft in de afgelopen jaren erg veel geleerd. Hierdoor is hij een geweldige en complete coureur geworden. De afgelopen race heeft hij dat zeker laten zien. De omstandigheden waren anders. Het draaide om strategie en er waren minder inhaalacties. Lewis wist als geen betere wat er nodig was voor de banden in opdrogende omstandigheden."

Lees ook: Hamilton na winnen zevende titel: “Hier droomde ik van toen ik klein was”"Dat hij nu wederom wereldkampioen is geworden is het beste voor zijn motivatie. Coureurs die blijven winnen in de Formule1 blijven ook rijden. Hij wil nu meer kampioenschappen winnen dan wie dan ook en gaat daar dan ook voor." Aldus Button


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;