Menu
© Pirelli
Nieuws

Verstappen over Grand Prix Turkije: "Je kan er goed inhalen"

9 reacties | 1750x gelezen
12-11-2020 09:39

ewald | Max Verstappen kijkt erg uit naar de Grand Prix van Turkije. Het is voor hem de eerste keer dat hij gaat rijden op het Istanbul Park circuit.

Bron: Verstappen

Het is voor de Formule1 ook al een tijd geleden dat ze in Turkije waren. De laatste Formule1-race was in 2011. Daarna verdween het circuit van de kalender. Dankzij het coronavirus staat het circuit voor dit jaar op de planning.

"Ik kijk er erg naar uit om naar het circuit te gaan. Het maakt het seizoen wel spannender met al die nieuwe circuits. Ik ben hier nog nooit geweest. Weet ook niet welke coureurs hier nu al gereden hebben. Maar dat is dan al zo lang geleden dat ze hier dan niet heel veel voordeel van hebben nu."

"Het is een snel circuit. Ik denk dat je er goed in kan halen. De bochten zijn vrij breed en er zijn veel rechte stukken in het circuit. We kunnen dus verschillende lijnen gaan rijden. Dat maakt het wel interessant."

Dit weekend zal het de driehonderdste Grand Prix zijn voor zijn team. "Het geweldige prestatie voor Red Bull. Er zijn zelfs mensen die er al vanaf het begin bij zitten en sommige hebben zelfs alle races bijgewoond. Dat is wel indrukwekkend in zestien seizoenen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;