Menu
© Pirelli
Nieuws

Sainz: "Het is super spannend"

9 reacties | 1672x gelezen
12-11-2020 08:47

ewald | Net zoals andere coureurs wil Carlos Sainz het seizoen 2020 goed afsluiten.

Bron: Formule1nieuws

Het is momenteel erg spannend in het middenveld. Racing point, Renault en McLaren liggen erg dicht bij elkaar. Carlos is er zich terdege van bewust dat het team zich optimaal moet focussen. Dit om ervoor te zorgen dat ze in de komende races de derde plaats van het kampioenschap naar zich toe kunnen trekken.

"Het gevecht om de derde plaats is erg spannend. Er zijn drie teams die slechts één punt van elkaar af liggen. Ik kan me niet herinneren dat het de afgelopen jaren zo spannend geweest is."

"Er is nu geen tijd om achterover te leunen. Het is van belang om elke kans te pakken." Sainz is er heel erg op gebrand om de derde plaats te halen voor zijn huidige werkgever. Dat ondanks dat hij volgend jaar de overstap maakt naar Ferrari.

Volgens Sainz valt er nog wel wat winst te behalen. "Op de vrijdagen moeten we al proberen om het meeste uit de auto te halen. Zodat we goed de kwalificatie in kunnen. Dat zou al een wereld van verschil uit kunnen maken."

"Het zijn nog maar vier races. Daar moeten we ons op focussen. Het zal tot aan de laatste race spannend blijven die er met de derde plek van het constructeurskampioenschap vandoor gaat." Aldus Sainz


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;