Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Racing Point: "Ontwikkeling RP20 voor dit jaar stop gezet”

10 reacties | 1664x gelezen
11-11-2020 10:03

ewald | Andrew Green, Technisch directeur van Racing Point, zegt dat de ontwikkelingen rondom de RP20 al zijn stop gezet

Bron: Autosport

Alle aandacht is nu gericht op de auto voor het volgende seizoen. Hij denkt dat er, omdat de nieuwe reglementen een jaar zijn opgeschoven, er een soort B-versies van de huidige auto's aan de start verschijnen.

"We zijn al een hele tijd bezig met de auto voor het volgende seizoen. De auto van volgend jaar moet aan andere aerodynamische eisen voldoen dan die van dit jaar. We krijgen hierdoor dit jaar geen upgrades meer aan de auto. We hadden dat graag anders gehad. Ik ben van mening dat we best nog wel meer uit de auto hadden kunnen halen."

"We hebben tijdens de laatste twee races laten zien dat we op de zondag goed kunnen presteren. De auto is echt snel. We moeten nu de balans op gaan maken en kijken of we wat aanpassingen moeten maken. Misschien is het beter dat we ons gaan focussen op de kwalificatie en niet zozeer op de race."

Racing Point staat op het moment één punt achter op Renault die op de derde plek staat van het constructeurskampioenschap. Alles is dus nog mogelijk dit jaar.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;