Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel: "Aanstaand weekend rij ik voor het eerst op het circuit van Imola"

9 reacties | 1637x gelezen
30-10-2020 11:20

ewald | Ook de Ferrari-coureurs, Sebastian Vettel en Charles Leclerc kijken er naar uit om het weekend de Grand Prix van Italië te rijden.

Bron: Ferrari

De laatste keer dat de Formule1 op het circuit van Imola gereden werd was in 2006. Vettel heeft er nog nooit gereden. Leclerc heeft er al tweemaal gereden met de Formule Renault.

"Ik heb nog nooit op het circuit van Imola gereden. Het circuit heeft vele jaren op de kalender gestaan. Iedereen kent het wel. De enige herinnering die ik aan het circuit heb is dat ik er in 2006 als supporter ben geweest."

Zijn teamgenoot, Charles Leclerc heeft er al gereden: "Met de Formule Renault heb ik al twee keer op het circuit gereden. Het is een circuit waar ik graag op rij. Het is wel een technisch circuit met een aantal lastige bochten. Er is haast geen ruimte voor fouten."

"Het is interessant om te zien of het format voor dit weekend werkt. Vanwege weersomstandigheden hebben we natuurlijk al iets soortgelijks gehad een paar weken geleden tijdens de Grand Prix van Duitsland. Ik ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken." Aldus Leclerc


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;