Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "We zullen pas weer in 2022 vooraan rijden"

9 reacties | 1457x gelezen
29-10-2020 09:18

ewald | Ferrari kan waarschijnlijk pas weer in 2022 competitief zijn volgens Mattia Binotto.

Bron: SkySports

Sinds Ferrari in 2019 betrapt werd op onzuiverheden in de motor is het niet meer wat het zou moeten zijn. Hun plek als frontrunner zijn ze kwijtgeraakt. Binotto is van mening dat ze weer in 2022 vooraan kunnen rijden.

De afgelopen races is het al wel beter gegaan met Ferrari. Met name Charles Leclerc heeft een paar goede races gereden. In de Grand Prix van Portugal werd hij knap vierde. Net zoals de race daarvoor. "Het lijkt erop dat we in de goede richting zitten. Het kan natuurlijk ook toeval zijn. We moeten aan de slag gaan om te kijken hoe het kwam dat de auto zo goed presteerde."

"Als ik realistisch ben dan doen we volgend jaar nog niet mee voor de prijzen. We richten ons volgend jaar op een podiumplek. Dat is denk ik het hoogst haalbare."

"We willen met het team graag een stap voorwaarts doen. Dat gaan we dan ook doen. We zijn ons goed aan het voorbereiden. Het is tijd voor verandering. We starten binnenkort als met de ontwikkeling van de aerodynamica voor 2022. We weten nu al dat het een grote uitdaging zal zijn." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;