Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko: "Albon krijgt de tijd tot begin december"

12 reacties | 1754x gelezen
26-10-2020 14:34

ewald | De druk bij Alexander Albon wordt door Helmut Marko opgevoerd.

Bron: RTL

Het resultaat in laatste Grand Prix van Albon was wederom teleurstellend. Marko meldt dat Albon nog maar een paar races krijgt om zich te bewijzen. Anders besluit Red Bull om met iemand anders zaken te gaan doen.

"Alexander moet gewoon consistenter gaan presteren. Dat is geen geheim meer. Op het moment is het verschil in snelheid tussen hem en Max gewoon onacceptabel op andere momenten is het wel acceptabel."

Dat Albon nog niet helemaal is afgeschreven blijkt uit het feit dat Marko blijft herhalen dat Albon met een sterkere vorm zijn stoeltje kan behouden. "Als hij zich positief blijft ontwikkelen dan kan hij blijven. We hebben op dit moment geen haast om die beslissing te nemen."

Maar als de prestaties uitblijven dan lijkt zijn loopbaan bij Red Bull ten einde te komen. Hij zal de komende weken moeten presteren om zijn lastige seizoen goed te maken. Volgens Marko heeft Albon de tijd tot het begin van December om zich te bewijzen.

Dat zijn nog maar drie races. Dat zou betekenen dat hij moet gaan presteren op circuit van Imola, Instanbul Park en Bahrain International.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;