Menu
© Haas F1
Nieuws

Geen plek meer voor Magnussen en Grosjean bij team Haas

9 reacties | 1706x gelezen
22-10-2020 15:41

ewald | Na het seizoen wisselt team Haas van coureurs. Er wordt onder andere Mick Schumacher genoemd als één van de opvolgers van Romain Grosjean of Kevin Magnussen.

Bron: Formula1

Het Formule1-team Haas neemt afscheid van Grosjean en Haas aan het einde van dit seizoen. Dat is vandaag bekend gemaakt door het team. Het betekent hoogstwaarschijnlijk een einde van de carrière in de Formule1 van de 34 jarige Grosjean. Magnussen is zich nog aan het beraden over zijn toekomst in de Formule1.

Voor Grosjean is dit jaar het vijfde seizoen dat hij rijdt voor team Haas. Zijn beste resultaat tot nu toe is een vierde plaatse in de Grand Prix van Oostenrijk in 2018. Het afgelopen jaar wist hij in zeven van de 21 races de eindstreep niet te halen.

Magnussen rijdt dit jaar voor het vierde seizoen voor team Haas. Hij wist tot nu toe tweemaal te eindigen als vijfde. Dat deed hij in 2018 tijdens de Grand Prix van Oostenrijk en in de Grand Prix van Bahrein. Beide coureurs zijn samen met Hamilton en Bottas de langstzittende duo's in de Formule1 bij een team.

Wie de opvolgers gaan worden is nog niet bekend. In de wandelgangen wordt de naam van Mick Schumacher en Nikita Mazepin genoemd. Het team zelf heeft hier nog geen uitspraken over gedaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;