Menu
© Ferrari
Nieuws

Ferrari: "Ontwikkeling is dit jaar belangrijker dan ooit"

9 reacties | 1503x gelezen
22-10-2020 10:50

ewald | De rest van het seizoen richt Ferrari zich op een top-6 klassering in de kwalificatie. Dat zijn de woorden van het hoofd prestatieontwikkeling van Ferrari, Enrico Cardile.

Bron: F1

Volgens hem zouden de upgrades aan de auto aankomend weekend voldoende moeten zijn om de prestaties te verbeteren.

"In de afgelopen Grand Prix's hadden we al een paar kleine aanpassingen gedaan aan onze wagens. We hadden zowel in Nürburgring als in Sochi een paar aerodynamische updates. De aankomende Grand Prix komen we met een nieuwe diffuser."

Dat is dan één van de laatste updates van het project wat is uitgestippeld om Ferrari verder naar voren in het veld te brengen. Het lijkt erop dat het ook werkt. Ferrari rijdt zich steeds vaker in de punten.

"Het is erg belangrijk voor het moraal dat we bevestigd krijgen dan we op de goede weg zitten. De afgelopen races zagen we een opgaande lijn en dat is positief. We hopen dat de nieuwe upgrades daar dan ook een steentje aan bij gaan dragen. We zijn er ons van bewust dat de ontwikkeling die we doorgaan in dit seizoen erg belangrijk is voor het seizoen van 2021."

Het volgende seizoen wordt het merendeel van de ontwikkelingen aan banden gelegd voor de auto's. We kunnen dan maar beperkt ontwikkelingen doorvoeren.

"De rest van dit seizoen moeten we gaan gebruiken om het grote gat deels in te halen. We moeten gewoon beter gaan presteren. Dat we op de zesde plek staan doet gewoon pijn. We zijn dit ook tegenover onze fans, die ons nu ook gewoon steunen, verplicht." Aldus Cardile


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;