Menu
© Renault
Nieuws

Ocon: "Alonso's werk nu al zichtbaar"

2 reacties | 546x gelezen
22-10-2020 08:46

ewald | Fernando Alonso is al begonnen aan zijn training voor het volgende seizoen.

Bron: Autosport

Esteban Ocon is daar erg blij mee. Volgens Ocon hebben ze daar nu al profijt van. Alonso is al geregeld te vinden in de simulator. Hierdoor kan Renault al acties ondernemen en stappen voorwaarts maken.

"Ik zie hoe graag hij dat wil en hoe betrokken hij is. Alonso heeft mij berichten gestuurd waarin die aangeeft dat we altijd op hem kunnen rekenen. Wanneer we wat nodig hebben van hem dan zal hij er staan." Volgens Ocon is dat een blijk van vertrouwen richting Renault.

"Het is fijn dan hij nu al werk in de simulator verricht. Zo hebben we drie verschillende blikken op de auto. Die van Daniel Ricciardo, die van mij en die van Fernando Alonso. Nu kunnen we met drie mensen onze data bevestigen." Aldus Ocon

De verwachting van Ocon is dat Alonso ook snel bij een Grand Prix te vinden is. Als is het alleen maat om de sfeer te proeven en om te kijken naar de werkwijze van het team. Dat zou zeker helpen om het team sterker te maken volgend jaar.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Weet niet of Ocon hier erg blij van moet worden.
Wordt nu door Ricardo om de oren gereden en dat zal ook door Alonso gedaan worden ben ik bang. Als dat het geval blijkt dan denk ik dat hij zich ernstig zorgen moet gaan maken over zijn stoeltje.

0 22-10-2020 10:33:05
Geeke
Silver Member

Hij begint nu al te slijmen bij de nieuwe "baas" van Renault ????

0 22-10-2020 15:50:36
;