Menu
© Racing Point F1
Nieuws

Racing Point: “De auto wordt compleet voor Vettel aangepast”

12 reacties | 1803x gelezen
20-10-2020 10:15

ewald | Andrew Green, technisch directeur van Racing point heeft hoge verwachtingen van zijn team als Sebastian Vettel komt.

Bron: Auto , motor und sport

De verwachting is dat Vettel, met zijn ervaring, de auto van Racing point volledig gaat transformeren. Hij is ook van mening dat de ingekorte wintertest geen obstakel gaat vormen voor Sebastian Vettel.

"We gaan de auto compleet aanpassen aan zijn behoefte. Het is enorm spannend wat er gaat gebeuren. Het is lang geleden dat we een coureurswissel hebben gehad. En dat ook nog eens een coureur van dit kaliber."

"Perez is jaren werkzaam voor ons geweest. Alle ervaring die we dan op het moment hebben komt dan ook vanuit zijn input. Met Vettel zullen er ongetwijfeld andere ideeën ontstaan over de voorbereiding van de auto en de ontwikkeling ervan. Kijk er dan ook naar uit om dat te gaan doen met hem."

"We kunnen aankomende winter slechts drie dagen testen in plaats van de gebruikelijke zes. Dat zou voor Vettel geen probleem moeten zijn. Hij heeft maar een paar dagen in de simulator nodig om een duidelijk beeld te krijgen. Dan weet hij wel wat hij bij ons kan verwachten."

"Hierna is er nog tijd voor hem om aan te geven wat hij van ons verlangt en waar hij denkt dat we progressie mee kunnen boeken. Voor de start van het nieuwe seizoen in 2021 zal Vettel dan een voor hem op maat gemaakte auto ontvangen." Aldus Andrew Green


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;