Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: 'Ontwikkeling Ferrari gaat de goede kant op'

9 reacties | 1851x gelezen
17-10-2020 10:00

V.malafronte | Ferrari maakt één van haar slechtste seizoenen mee, maar doet er alles aan om toch nog iets van 2020 te maken. Het team neemt daarom naar de komende Grand Prix van Portugal opnieuw upgrades mee.

Bron: F1.com

Na een slechte voorbereiding in de winter sloeg Ferrari het roer om. Dat ging echter niet zomaar, maar met een pakket aan upgrades zou Ferrari langzaamaan de goede richting op moeten gaan. Het eerste pakket werd tijdens de Grand Prix van Rusland ingevoerd, upgrade nummer twee kwam tijdens de Grand Prix van de Eifel op de wagen. Tijdens de volgende Grand Prix, in Portugal, kunnen we upgrade nummer drie verwachten.

Lees ook: 'Conflict in management Ferrari'Volgens teambaas Mattia Binotto werpen de upgrades hun vruchten af, nadat Sebastian Vettel op de Nürnburgring als elfde eindigde en Charles Leclerc als zevende. "Natuurlijk zijn we nog niet tevreden met dit resultaat, maar we werken hard om onszelf te verbeteren. We zagen signalen dat de upgrades lijken te werken en dat is het belangrijkste, zeker met 2021 in het vooruitzicht."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;