Menu
© Red Bull
Nieuws

Trekt Red Bull zich terug uit de Formule1?

11 reacties | 2805x gelezen
05-10-2020 09:19

ewald | Helmut Marko heeft laten doorschemeren dat het verlaten van Red Bull uit de Formule1 een optie is die ze nu aan het overwegen zijn.

Bron: AS

De aankondiging dat Honda stopt met de Formule1 heeft ervoor bijgedragen dat Red Bull op zoek moet gaan naar een nieuwe motorleverancier. Maar het kan natuurlijk ook bluf zijn van Marko volgens de Spaanse pers.

Een redacteur van het blad AS schrijft hier het volgende over: "De stijl van Marko is bekend. Hij neemt weleens overhaaste beslissingen en is erg snel met zijn uitspraken."

"Als Red Bull en AlphaTauri zich terug zouden trekken uit de Formule1 dat zou dat een enorme klap zijn voor de sport. Maar er mag op dit moment niets uitgesloten worden. Op het moment is Red Bull zich aan het beraden wat ze willen doen. Ook Red Bull heeft als energydrank fabrikant last van de pandemie."

"Ze zeggen dat ze alle opties aan het bestuderen zijn, Het is dus niet onmogelijk dat ze de koningsklasse zouden verlaten." Wanneer het blijkt dat Red Bull er niet is slaagt om een nieuwe motorleverancier te vinden dat is Renault verplicht om een te gaan leveren aan het team. Echter verwacht teambaas Cyril Abiteboul niet dat het zover zal komen. Het is dus even afwachten wat er nu gaat gebeuren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;