Menu
© Renault
Nieuws

Ricciardo: “Ik heb vertrouwen in de rest van het jaar”

9 reacties | 2109x gelezen
28-09-2020 11:02

ewald | Daniel Ricciardo is wel tevreden over hij de race in Rusland heeft gereden. Het Renault team kwam goed voor de dag op het circuit van Sochi.

Bron: SkySports

. Ricciardo maakte een paar kleine fouten. Uiteindelijk wist het team te eindigen op een vijfde en zevende plaats. Iets waar ze blij mee zijn.

"Ik ben zeker blij met hoe we het gedaan hebben. Er zijn een paar momenten geweest in de race waar ik fouten maakte. Gelukkig kon ik mezelf herpakken en er weer vol voor gaan."

Ricciardo maakte onder andere een foutje tijdens de inhaalactie van zijn teamgenoot Esteban Ocon. Dat leverde hem uiteindelijk een straf op van vijf seconden. Achteraf vond Ricciardo de straf die hij kreeg terecht.

"Als toeschouwer heb je makkelijk praten. Je kan niet zien wat ik zie in de auto. Sommige dingen zie je nu eenmaal niet vanuit de auto. Een voorbeeld hiervan is een kerb. Die merk je pas als je er over heen gaat. Dat is de reden ook waarom ik aan het einde wat gas bij moest geven. Ik heb het mezelf niet echt makkelijk gemaakt."

"Het was zeker geen perfecte race. Maar ik ben blij met wat we gehaald hebben. De betrouwbaarheid was goed dit weekend. Ik heb er voor de rest van het jaar best wel veel vertrouwen in." Aldus Ricciardo


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;