Menu
© Pirelli
Nieuws

Sainz: "Ik doe geen voorspellingen meer"

9 reacties | 1646x gelezen
25-09-2020 09:29

ewald | Carlos Sainz Jr. kijkt nu al uit naar het volgende jaar. Hij hoopt dat hij dan, samen met Fernando Alonso, op het podium kan staan.

Bron: Formule1nieuws

Alonso komt volgend jaar terug bij het team van Renault.

"Ik zou het geweldig vinden als ik samen met Alonso op het podium zou staan. Dit jaar zien we ook de auto’s van Renault en Ferrari hoog scoren. Dus ik denk dat we volgend jaar die lijn wel door kunnen trekken."

Het lijkt erop dat het middenveld zich langzaam bij de top weet te voegen. Mercedes blijft er wel met kop en schouders bovenuit steken. Sainz sluit niet uit dat er teams die nu in het middenveld rijden op het podium komen te staan. "Het zou goed zijn voor de Spaanse fans als wij op het podium komen te staan."

Sainz houdt zijn voorspelling voor de aankomende Grand Prix van Rusland voor zich. "Ik heb voorspellingen gedaan van de afgelopen twee races. Die klopte beide niet. Dus ik doe dat niet meer.

"Ik dacht dat het op het circuit van Monza erg goed zou gaan. Het liep dar helemaal niet. Mijn voorspelling voor de Grand Prix van Mugello was dat we het moeilijk zouden krijgen. Daar liep het weer helemaal goed. Ik zie wel wat er aankomend weekend op me af komt." Aldus Sainz


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;