Menu
©
Nieuws

Verkoopsite Nürburgring loopt vast

9 reacties | 1633x gelezen
23-09-2020 10:49

ewald | De kaartverkoop voor de Grand Prix op de Nürburgring verloopt chaotisch.

Bron: Auto , motor und sport

Tot nu toe hebben maar 5000 fans een kaartje weten te bemachtigen. De overige vijftienduizend kaarten zullen op een ;ater tijdstip in de verkoop gaan.

Voor veel fans is de Grand Prix in Duitsland de laatste mogelijkheid om een race bij te wonen in 2020. Veel Nederlandse en Duitse fans stonden in de virtuele wachtrij voor de vijfduizend kaarten die om 12:00u in de verkoop gingen.

Ondanks dat de prijs hoog was, 200 euro per kaart in plaats van 15 bij de Turkse Grand Prix was de animo erg hoog. Zo hoog dat de site er in de kortste keren uit lag. Het duurde meer dan twee uur voordat de fans die al vanaf het begin in de wachtrij stonden konden betalen.

De directeur van het Circuit, Mirco Markfort, betreurt de chaotische verkoop. "Er kwamen heel veel fans tegelijkertijd op de site. De inschatting die we gemaakt hadden was niet goed. We zijn nu achter de schermen druk bezig om ervoor te zorgen dat de volgende online verkoop wel helemaal goed verloopt. We zijn blij dat we gistermiddag de servercapaciteit hebben aan kunnen passen zodat de fans alsnog een kaartje konden kopen.

In de komende dagen zal er bekend gemaakt gaan worden wanneer de overige kaarten in de verkoop komen voor de Grand Prix in Duitsland.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;