Menu
© Pirelli
Nieuws

Binotto: "Sainz is echt de juiste keuze"

9 reacties | 1808x gelezen
23-09-2020 10:00

ewald | Het gaat dit seizoen niet helemaal lekker bij Ferrari. Maar er is wel vooruitzicht op verandering in het aankomende seizoen.

Bron: Formula1

Dan zal Carlos Sainz de overstap gaan maken van Mclaren naar Ferrari. Mattia Binotto, teambaas van Ferrari, zegt dat hij volledig achter de beslissing staat om Carlos volgend jaar in te lijven bij Ferrari.

"Ik denk dat we hiermee de juiste keuze gemaakt hebben. Ik ben erg blij dat Carlos volgens jaar in ons team komt rijden. We zijn op zoek naar een solide basis voor een langere termijn. Dat zou wel eens kunnen lukken met het duo Carlos Sainz en Charles Leclerc."

"Ze beginnen nu wat ervaring op te doen. Ze zijn dan ook nog erg jong. We willen in het begin niet alleen maar winnen. De keuze is gemaakt om te gaan bouwen aan een solide basis. En dan niet alleen met ingenieurs en technici maar ook samen met de coureurs."

Sebastian Vettel kreeg al heel vroeg in het seizoen te horen dat hij volgend jaar niet meer bij Ferrari rijdt. Binotto is blij dat hij een ander stoeltje heeft weten te vinden. "Ik denk dat het goed is dat we zo vroeg de beslissing hier over genomen hebben. Dat gaf Sebastian de kans om een nieuw stoeltje te vinden."

"Ik ben erg blij voor hem als persoon en als coureur dat het gelukt is. Ik denk dat het voor de sport ook erg goed is dat hij in de formule1 blijft." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;