Menu
© AlphaTauri
Nieuws

Tost: "Vettel gaat met Aston Martin niet om kampioenschap strijden"

10 reacties | 1812x gelezen
21-09-2020 11:33

ewald | Volgens Franz Tost gaat Sebastian Vettel met Aston Martin niet om het kampioenschap strijden waar hij het volgende seizoen voor gaat rijden.

Bron: Formule1nieuws

Lawrence Stroll zou het graag zien dat ze aan konden sluiten bij de top. Maar Tost verwacht daar nu nog niet zo heel veel van.


"Ik wens dat hij succesvol is en dat hij races op zijn naam kan zetten. Maar ik denk dat jij met Aston Martin niet om het kampioenschap kan gaan strijden." Aldus Tost

Ook Christan Danner, voormalig Formule1-coureur, denkt er het zijne over. "Aston Martin is een team dat op het middenveld rijdt. Het zal het op moeten nemen tegen het team van Tost. Ik ben er erg sceptisch over. Ik denk niet dar Vettel met het team races kan gaan winnen. Maar het is simpel. Als hij van racen houdt dan moet hij dat vooral blijven doen."

"Dat Sebastian in de Formule1 blijft en de passie heeft om te rijden is alleen maar goed voor de sport. Hij doet het vooral voor de lol. Hij heeft al vier wereldtitels op zijn naam en genoeg geld om te stoppen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;