Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Projecten voor 2021 worden heroverwogen"

10 reacties | 1841x gelezen
16-09-2020 12:17

ewald | Charles Leclerc gaf nadat ze afgelopen weekend opnieuw een teleurstellend resultaat hadden in de Grand Prix van Toscane dat ze gewoon te traag zijn.

Bron: Formel1.de

Sebastian Vettel heeft al aangegeven dat Ferrari met een aantal updates zal gaan komen. Volgens teambaas Mattia Binotto is dat inderdaad zo. Of hiermee de problemen opgelost zouden zijn wordt in het midden gelaten.

"We hebben op het moment niet genoeg snelheid in de race, Ook slijten de banden te veel." Leclerc had in de afgelopen race na zestien ronden op een harde band al nieuwe nodig. Hij heeft vier keer gewisseld van banden in de race. Dat kwam mede door de twee rode vlaggen.

Op het moment is het crisis bij Ferrari. De afgelopen drie races waren niet zo heel best voor Ferrari. Ondanks dat Leclerc een vijfde startplek had in Mugello viel de race weer tegen. "We moeten een heroverweging gaan maken van onze projecten voor 2021. Dat zal wat meer tijd gaat kosten. Ik weet niet of de aankomende upgrades het probleem op gaat lossen." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;