Menu
© Pirelli
Nieuws

Sainz: "Zonder Mercedes is de race spectaculairder"

12 reacties | 2019x gelezen
15-09-2020 10:22

ewald | Volgens Carlos Sainz, coureur bij McLaren zou de formule1 spectaculairder zijn als Mercedes niet zo zou overheersen

Bron: Autoweek

Op het moment doet Sainz iedere race weer mee voor een podiumplek. Echter is hij van mening dat de huidige situatie zo is dat het rijkste team de meeste kans heeft om te winnen.

"Het is erg frustrerend. Maar het is duidelijk dat het team met het meeste geld op dit moment altijd zal winnen." We vindt Sainz het spectaculair dat Mercedes hun volledige potentieel weet te benutten. Het afgelopen weekend won Lewis Hamilton zijn zesde race van dit jaar. Zijn teamgenoot Bottas was goed voor één overwinning. Mercedes haalde dus 7 overwinningen in 9 races.

in het constructeurs kampioenschap staat Mercedes ook bovenaan. Ze kunnen het dit jaar voor de zevende achtereenvolgende keer winnen. "Er zijn teams met hetzelfde budget die het niveau van Mercedes niet kunnen evenaren. Ik hoop dat de Formule1 gaat veranderen."

"Ik denk dat de Formule1 veel spectaculairder kan worden. Ik ben van mening dat nu ook Mercedes zich realiseerde dat een Grand Prix spannend is zonder dat ze meedoen." Aldus Sainz


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;