Menu
© Ferrari
Nieuws

Leclerc: "Ik hoop op punten in Italië"

1 reactie | 605x gelezen
10-09-2020 10:20

ewald | Charles Leclerc denkt dat de kansen voor Ferrari in de komende Grand Prix beter zijn dan de afgelopen Grand Prix op Monza.

Bron: Formule1nieuws

Het circuit van Mugello is volgens hem minder gericht op pure kracht en een heel stuk technischer. Ik denk dat het circuit uitkomt gaat bieden zodat we met het Ferrari-team weer punten kunnen gaan scoren.

"Ik kijk er erg naar uit om de baan op te mogen in Mugello. Het is de duizendste Grand Prix van Ferrari. We gaan hiervoor rijden in een andere kleurstelling. Je zal ons zien rijden in de historische donderrode kleurstelling."

"We hebben nog geen data van dit circuit. We zullen dus de tijd die we hebben ten volle moeten gaan benutten om de data te verzamelen. We weten nu niet hoe de auto's op het circuit zullen reageren. Er is dus best veel werk te verzetten in Italië." Aldus Leclerc


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

het is schandalig wat Ferrari op de baan zet dit jaar ? wat een stootcar.... wat zou er nu in het hoofd va, Sainz afspelen? echt deze auto is Ferrari onwaardig een team met een monster budget + bakken vol centen van de FIA .. ga nog liever in een Alfa zitten dan weet je tenminste dat je niet veel moet verwachten!

0 10-09-2020 17:45:17
;