Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel stapt over naar Aston Martin

13 reacties | 1870x gelezen
10-09-2020 09:54

ewald | Sebastian Vettel zal het volgende seizoen uitkomen voor Astin Martin Racing.

Bron: Formule1nieuws

Deze aankondiging wordt een dag gedaan nadat bekend is geworden dat Sergio Pérez het team gaat verlaten in 2021. Met deze aankondiging komt er gelijk een einde aan de speculatie rondom Vettel. De geruchten waren er al langere tijd dat hij hiermee bezig was. Vettel zou een meerjarig contract getekend hebben bij Astin Martin Racing.

"Ik ben blij dat ik kan aankondigen dat ik vanaf 2021 voor Astin Martin ga rijden. Mijn hart ligt bij de Formule1. Ik ben blij dat is straks de grid weer op mag voor Aston Martin. Het is een groot privilege dat ik dat mag gaan doen voor Aston Martin"

Ook de teambaas Otmar Szafnauer is er blij mee. "Op de zaterdagen en de zondagen is Vettel één van de beste coureurs die er bestaat. Ik kan me dan ook geen betere coureur bedenken voor ons team tijden ons nieuwe tijdperk."

De overstap komt niet geheel onverwacht. Eerder dit seizoen werd al bekend dat dit het laatste seizoen voor hem zou zijn bij Ferrari. Gezien de resultaten van Racing Point dit seizoen en de tegenvallende resultaten van Ferrari ligt het in de verwachting dat hij er geen spijt van gaat krijgen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;