Menu
© Pirelli
Nieuws

Haas: "Ferrari-motor zorgt voor problemen"

9 reacties | 1700x gelezen
04-09-2020 09:26

ewald | Günther Steiner is op zijn zachts gezegd niet echt blij met de motoren van Ferrari op het moment.

Bron: Autoweek

Dit seizoen wist haas nog maar één punt te scoren voor het kampioenschap. Ze hebben zelfs de grootste moeite om voor het team van Williams te blijven. Volgens het team Haas is het technische partnerschap met Ferrari op dit moment het probleem.

"Het is inderdaad zo dat Romain heeft kunnen knokken met de Ferrari's. Alleen jammer dat het om een dertiende plek was. Dat is natuurlijk niet echt leuk."

Deze uitlatingen worden gedaan door Steiner naar aanleiding van het verhaal van Binotto. Die had aangegeven dat het nog jaren kan duren voordat Ferrari weer op het gewenste niveau is. Helaas heeft het team Haas hier last van. Het afgelopen jaar kon het tam genieten van één van de beste motoren van de Formule1. Dit seizoen is dat helemaal omgeslagen en is de Ferrari motor één van de slechtste motoren van de grid.

"We weten op het moment waar we staan. In 2018 worden we nog vijfde in het kampioenschap. Nu is dat helaas wel even wat anders. Ik ben bij Ferrari iedere dag aan de deur aan het kloppen met de vraag of we verdere stappen zetten voor 2021. Ik heb hier nog geen antwoord op gekregen. We zullen volgend jaar wel zien waar we staan op motorisch gebied." Aldus Steiner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;