Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel: "Ik maak er gewoon het beste van"

9 reacties | 1542x gelezen
28-08-2020 09:26

ewald | Als het aan Sebastian Vettel ligt gaat hij dit seizoen tot een succes maken.

Bron: F1

Het is wel zo dat op team van Ferrari op dit moment de grootste moeite heeft om aan te kunnen haken met de top. Vettel denkt dat opportunisme de enige oplossing is voor dat probleem. Vettel wil zijn laatste races dan ook graag positief afsluiten.

"Dat het niet allemaal niet lekker gaat daar kan je op twee manieren mee omgaan. Je kan de problemen aan gaan pakken of je kunt er gefrustreerd door raken. Dat laatste is niets voor mij Ik ben namelijk altijd optimistisch."

De afgelopen races in Groot Brittannië en Spanje was duidelijk te horen op de boordradio dat Vettel gefrustreerd was. Vettel kan, naar eigen zeggen, terugkijken op een mooie tijd bij Ferrari. Hij wist 54 podiums, 12 poleposities en 14 overwinningen te behalen. "We zitten midden in het seizoen en we gaan als team proberen om verbeteringen door te voeren. We willen het maximaal haalbare eruit halen."

"Ik ga nu niet de races aftellen tot aan het einde van mijn contract. Ik kijk op het moment niet verder dan één race vooruit en probeer mijn werk gewoon zo goed mogelijk te doen. Ik kijk graag naar de kansen die we hebben. Ik ga gewoon genieten van de tijd die ik hier nog heb met het team." Aldus Vettel


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;