Menu
© Pirelli
Nieuws

McLaren: "We komen met updates in Groot-Brittannië"

9 reacties | 1751x gelezen
23-07-2020 10:15

ewald | Na een teleurstellende race in Hongarije van McLaren wil teambaas Andreas Seidl de positieve start van het seizoen doortrekken.

Bron: Auto , motor und sport

Het idee is er om aan de start van de Grand Prix van Groot-Brittannië aan de start te verschijnen vernieuwde onderdelen.

De eerste twee races van het seizoen wist McLaren best wel een goed resultaat te boeken. In de eerste eindigde Norris op P3 en Sainz op P5. In de tweede race was het resultaat ook wel aardig. Norris pakte daar vijfde plek tijdens de Grand Prix van Stiermarken. Hiermee kwam McLaren op een tweede plaats te staan in het klassement.

Tijdens de derde race was het wat anders. Uiteindelijk wist Sainz een negende plek te scoren waar het tem twee punten voor kreeg. Helaas wist Norris zich niet in de punten te rijden tijdens de derde race. Het idee van Seidl is om vanaf de aankomende race op het Circuit van Silverstone weer sterk voor de dag te komen.

"We zijn nu aan de upgrades aan het werken. We moeten zeker weten dat ze ook werken. Het circuit in Groot-Brittannië is anders dan de circuits waar we tot nu toe op gereden hebben."

"De updates zijn voornamelijk aanpassingen van de aerodynamica. Hiermee willen we de aanval op Racing Point en Ferrari weer openen." Aldus Seidl


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;