Menu
© Mercedes
Nieuws

Marko: “Hamilton is favoriet”

10 reacties | 1587x gelezen
30-06-2020 11:52

ewald | In een interview met het Oostenrijkse WKO heeft Helmut Marko uitgesproken dat hij Lewis Hamilton het aankomende seizoen als favoriet ziet.

Bron: WKO

"Hamilton is op jacht naar zijn zevende titel. Ik zie hem dan ook als favoriet. We zouden wel graag Max Verstappen aan zijn eerste titel helpen. De druk neemt toe bij de coureurs. Het kan alle kanten op gaan."

"Het is een rare situatie momenteel. Er worden maar acht races verreden. We kunnen ons dus geen uitval of wat dan ook permitteren. Ik verwacht van onze eigen coureurs dat ze agressiviteit tonen maar ook een mate van voorzichtigheid. Vanaf het allereerste begin moeten we alles onder controle hebben en houden."

De eerste twee formule1-races worden dit jaar in Oostenrijk verreden. Marko denk dat iedereen over de hele wereld aandachtig het sportevenement gaat volgen. Het is het eerste grote digitale sportevenement. Er wordt gerekend op een record aantal kijkers.

"Een evenement als deze zonder publiek is anders dan bijvoorbeeld bij een voetbalwedstrijd. De coureurs hebben nauwelijks door wat er op de tribunes gebeurt." Aldus Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;