Menu
© Red Bull
Nieuws

Geeft Honda Red Bull vleugels?

1 reactie | 478x gelezen
30-06-2020 11:33

ewald | Het is bekend dat de teams bepaalde performance van hun wagens achterhouden tijdens de testweken.

Bron: SkySports

Volgens Mark Hughes van Sky Sports gaan Honda en Red Bull hier nog een stap verder in. Het zou zomaar eens kunnen zijn dar er nog veel meer verrassingen bewaard zijn voor de start van het seizoen.

De auto's die aan de start verschijnen bij de eerste race zijn al een stuk verder ontwikkeld dan tijdens de testsessies in Barcelona. Vooral de aerodynamica is dan al een stuk beter. Het vermoeden is er ook dat Honda een veel betere motor zal laten zien tijdens de seizoenstart.

"Ik denk dat Honda iets gaat gebruiken wat we in de testdagen nog niet gezien hebben." Aldus Hughes. De verwachting is er dat Honda in Oostenrijk als met een extra update komt van de motor.

Een eventuele extra update van de motor zal dan zeker in het voordeel zijn van Max Verstappen bij de eerste twee races op zijn thuiscircuit in Oostenrijk.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Heeft Max niet tijdens de testsessies in Barcelona geweigerd om een snel rondje neer te zetten door de laatste paar rondjes steeds, nadat hij snelle sectortijden had neergezet de ronde af te breken? Het ware potentieel hebben we dus nog niet echt gezien.

0 30-06-2020 15:37:01
;