Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel: "Ben aan het nadenken over wat ik nu wil."

2 reacties | 2856x gelezen
02-04-2020 10:50

ewald | Sebastian Vettel, viervoudig wereldkampioen, gaat een onzekere tijd tegemoet.

Bron: Motorsport

Charles Leclerc, zijn teamgenoot, heeft al een vast contract tot aan het einde van het seizoen 2024. Het contract van Vettel loop aan het einde van dit seizoen af.

Vettel rijdt als sinds 2015 voor Ferrari. De afgelopen weken is hij met Ferrari al in gesprek geweest over een nieuw contract. De teambaas van Ferrari, Mattia Binotto, liet tijdens de test week al doorschemeren dat hij verwacht snel een akkoord te hebben met Vettel.

Vettel zelf lijkt de deer nog wel op een kier te hebben staan voor de mogelijkheden in een andere autosport-klasse. "Ik zit nu in een mooie positie, als ik zou besluiten om te stoppen met de Formule1 kan ik nog vele andere dingen proberen. Ik zou zomaar ergens anders kunnen gaan racen of zelfs totaal iets anders gaan doen."

"Ik heb in ieder geval nog niet besloten war ik ga doen. Maar ik ben er vrij relaxt onder. Voor nu ben ik vooral bezig met welke stap ik moet gaan zetten in de Formule1." Aldus Vettel


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Ickx6
Rookie

Veel waardering voor de carrière van Vettel. Maar moet je als Ferrari teambaas nog een vet contract geven aan een coureur die al naar iets anders aan het uitzien is? Plaats naast Leclerc een groot talent dat in staat is om te winnen en ze zullen mekaar sterker maken. Zie in het verleden naar duo's zoals Lauda-Prost of Prost-Senna. Je hebt dan wel een sterke teambaas nodig.

0 04-04-2020 11:17:56
arts3
Bronze Member

Voor Sebastian is de tijd aangebroken om te switchen naar een ander team.Dat zal
Zijn huidige teambaas niet erg vinden,want voor hem is het een zware job.Binotto
Is meer een techneut,die bijv.de Ferrarimotor kon opvoeren,zij het illegaal.McLaren
Is mischien een mogelijkheid voor Vettel,dan kan hij straks gebruik maken van de
Mercedes motor.

0 04-04-2020 15:24:59
;