Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Directeur Paul Ricard: "Weten nog niet of GP Frankrijk doorgaat"

2 reacties | 1296x gelezen
30-03-2020 09:46

ewald | Het is nog maar de vraag of de Grand Prix van Frankrijk doorgaat. De directie van het circuit van Paul Ricard heeft er in ieder geval een hard hoofd in.

Bron: Auto Hebdo

Het wordt sowieso een probleem als er weer geracet mag worden na het coronavirus.

De situatie nu is dat er ieder motorsport evenement wordt uitgesteld en niet afgelast. Het zou dus betekenen dat de wedstrijden later in het jaar verreden moeten worden. Daar hebben de circuits echt geen ruimte voor. Dat wordt een uitdaging voor de organisatoren.

"We zijn nu aan het proberen om de tweede helft van het jaar zo efficiƫnt mogelijk in te delen. Helaas ziet het er naar uit dat we weekenden tekort komen om alle evenementen door te laten gaan. Hierdoor zijn we genoodzaakt om met partijen om de tafel te gaan zitten om te kijken of we het evenement een jaar uit kunnen stellen."

De Formule1 Grand Prix in juli is het eerstvolgende evenement op Paul Ricard. Of de race doorgaat is nu nog onduidelijk. "Op dit moment gaan we ervan uit dat de race doorgaat. We zijn wel voorzichtig met de uitgave hiervoor. We willen geen onkosten maken die niet nodig zijn. Helaas kunnen we nu nog geen beslissing nemen over de Franse Grand Prix."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Bronze Member

Er gaan stemmen op om f1 races zonder publiek te houden.Dan moet ik aan de coureurs denken.Wat is er nou aan als Max moet racen zonder al die fans (oranje)op de tribunes!

1 30-03-2020 11:17:11
Geeke
Silver Member

Ik denk dat Max liever zonder publiek racet dan helemaal niet. Tijdens de race krijgt hij sowieso niet veel mee van het publiek. Voor ons zou het wel zeer welkom zijn, anders wordt het helemaal niets, ik kan wel leven zonder oranje rookpluimen aan de kant tijdens de race.

31-03-2020 11:10:00
;