Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Directeur Paul Ricard: "Weten nog niet of GP Frankrijk doorgaat"

11 reacties | 2410x gelezen
30-03-2020 09:46

ewald | Het is nog maar de vraag of de Grand Prix van Frankrijk doorgaat. De directie van het circuit van Paul Ricard heeft er in ieder geval een hard hoofd in.

Bron: Auto Hebdo

Het wordt sowieso een probleem als er weer geracet mag worden na het coronavirus.

De situatie nu is dat er ieder motorsport evenement wordt uitgesteld en niet afgelast. Het zou dus betekenen dat de wedstrijden later in het jaar verreden moeten worden. Daar hebben de circuits echt geen ruimte voor. Dat wordt een uitdaging voor de organisatoren.

"We zijn nu aan het proberen om de tweede helft van het jaar zo efficiënt mogelijk in te delen. Helaas ziet het er naar uit dat we weekenden tekort komen om alle evenementen door te laten gaan. Hierdoor zijn we genoodzaakt om met partijen om de tafel te gaan zitten om te kijken of we het evenement een jaar uit kunnen stellen."

De Formule1 Grand Prix in juli is het eerstvolgende evenement op Paul Ricard. Of de race doorgaat is nu nog onduidelijk. "Op dit moment gaan we ervan uit dat de race doorgaat. We zijn wel voorzichtig met de uitgave hiervoor. We willen geen onkosten maken die niet nodig zijn. Helaas kunnen we nu nog geen beslissing nemen over de Franse Grand Prix."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;