Menu
© Red Bull
Nieuws

Honda: "Verstappen iedere race op het podium"

2 reacties | 3262x gelezen
10-03-2020 08:02

ewald | Honda heeft veel vertrouwen in het 2020-seizoen.

Bron: Formule1nieuws

De motorleverancier heeft het erg goed gedaan in de wintertest in Barcelona. Ze gaan ervan uit dat ze vanaf de start van het nieuwe seizoen veel punten gaan scoren met Red Bull eb haar zusterteam.

Honda zegt in de pers dat te verwachtingen hoog zijn voor Max Verstappen. Max zegt op zijn beurt dat hij een goede motor verwacht. Honda gaat hem de motor ook geven. Max wil na iedere race op het podium staan en Honda gaat hem daar de goede motor voor leveren.

In de paddock zal het Honda-team hetzelfde blijven al het vorige seizoen. "We willen de boel intern stabiel houden. Dat doen we onder andere door rust te creëren. We denken dat het goed is om met dezelfde mensen als het afgelopen jaar te werken."

"Ook de feedback van een coureur is van ons van cruciaal belang. Max Verstappen geeft altijd feedback waar we wat mee kunnen. Hij is altijd erg specifiek en dat helpt ons enorm om de onderdelen beter te maken." aldus Masashi Yamamoto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Gold Member

Ik vind dat vanuit de RB/Honda Hoek wel erg optimistisch wordt gedacht. Hopelijk kunnen ze dat ook waar maken. Ik weet niet of ik nu misleid wordt of dat ik terecht mag hopen op een ander ,nog spannender, seizoen.

0 10-03-2020 18:43:45
KawaEd
Senior Member

Ik denk ut nie........beetje voorbarige gedachte......ze hebben goede hoop maar andere teams hebben ook niet stil gezeten en de progressie wordt pas na 3 of 4 races duidelijk.....dan weet iedereen hoe het seizoen er voor staat en kan men weer gaan sleutelen.

0 10-03-2020 19:49:32
;