Menu
©
Nieuws

Overal ter wereld Formule 1 volgen met een VPN

9 reacties | 3139x gelezen
04-03-2020 13:46

ewald | Kun jij ook niet wachten tot de slicks het asfalt weer raken?

Bron: Formule1nieuws

Je hebt de racedatums met dikke viltstift in je digitale agenda genoteerd. De flatscreen in je woonkamer heeft genoeg van alle slome en druilerige wintersport. Alles staat klaar voor de eerste races van 2020. Maar wat nu als je geen Ziggo Go hebt, en toch alle trainingen, kwalificaties en races live wilt volgen? Of, misschien zit je tijdens één of meerdere races in het buitenland, ben je op vakantie in een ver oord, of ben je aan het werk in een land zonder kanalen die live autosport uitzenden? Gelukkig kun je met een VPN Formule 1 online kijken, overal en altijd, waar ter wereld je je ook bevindt. Lees verder om te zien hoe deze inside track naar onbeperkt F1 kijken werkt.

VPN: Party Mode voor je internetgebruik
Een Virtual Private Network (daarvoor staat de afkorting VPN) zorgt ervoor dat je veilig en in volledige privacy het internet kunt gebruiken, door je dataverkeer te versleutelen. Zodra je verbinding maakt met een VPN-server ben je dan ook niet meer te herkennen door websites die je bezoekt of door buitenstaanders die snode plannen hebben met je digitale gegevens. Alleen al om deze reden is het de moeite waard een VPN te gebruiken, maar jij bent hier met een andere reden: jij wilt de marbles live van de Pirelli's zien vliegen!

Gratis Formule 1 streams in Nederland kijken met een VPN
Niet iedereen zit erop te wachten om een Ziggo Go-abonnement af te sluiten, puur en alleen om het Formule 1-seizoen live te kunnen volgen. Gelukkig zijn er verschillende buitenlandse omroepen die gratis online streams uitzenden. Probleem: deze officiële streams zijn alleen toegankelijk voor inwoners van de landen waar deze kanalen gevestigd zijn. Deze geografische blokkades zijn echter makkelijk te omzeilen met een VPN.

Een VPN laat je verbinding maken met een server in een ander land, van waaruit vervolgens je internetverkeer loopt. Zo lijkt het dus alsof je computer in bijvoorbeeld Duitsland of Groot-Brittannië staat. En laat dit nu net de landen zijn, waar een gratis Formule 1-stream beschikbaar is. Via Channel 4 (UK) of RTL.de (Duitsland) kun je alle F1-actie live volgen. Een VPN is hiermee de fast lane naar onbeperkt Formule 1-genot!

Een VPN gebruiken om F1 te kijken vanuit een ander land
Je betaalt Ziggo elke maand je zuurverdiende centen om geen minuut van het Formule 1-seizoen te hoeven missen. Daar zit je dan, in een bungalow aan een tropisch strand, klaar voor de race. De Ziggo GO-site heeft echter andere plannen, en meldt dat je vanaf jouw locatie geen rechten hebt om de uitzending te bekijken. Ook hier biedt een VPN uitkomst: maak verbinding met een server in Nederland (of de EU), en log in zonder problemen. Cocktail erbij, en je bent er klaar voor!

Heb je geen Ziggo GO? Volg dan simpelweg de stappen hierboven om via Channel 4 of RTL.de de race te volgen.

Je ziet het: een VPN is de ultieme undercut, waarmee jij je kan voorbereiden om de rest van het seizoen ongestoord alle Formule 1-actie te volgen. Veel kijkplezier alvast!


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;