Menu
© Ferrari
Nieuws

Ferrari: "De achterstand bepaalt wat we gaan doen."

2 reacties | 1746x gelezen
03-03-2020 07:59

ewald | Aan het begin van het seizen wordt er bij Ferrari een beslissing genomen wat ze voor de rest van het race-jaar 2020 gaan doen.

Bron: Motorsport

Volgens Mattia Binotto hangt het af van het gat wat er is tussen hun en Mercedes/Red Bull. Als dat niet te groot is gaan ze door met de ontwikkeling van de SF1000. Als het groter is dan verwacht gaan ze hun aandacht richten op het seizoen 2021.

Op het moment zijn de Italiaans ontwerpers aan het kijken hoe ze het tijdsverlies ten opzichte van de concurrentie kunnen beperken. Het ontwerp van de nieuwe auto wordt nogmaals tegen het licht aan gehouden. Het zal een lastige beslissing worden wat ze nu moeten gaan doen.

"Er zijn genoeg dingen aan de auto waar we aan kunnen werken. Het is nu nog veel te vroeg in het seizoen om overhaaste beslissingen te nemen op basis van een paar testdagen." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

wat een luxe bij Ferrari waar andere team moeten scharren om rond te komen....
eigenlijk is het echt schandalig te noemen... ( is het gat te groot , geen probleem dan richten we ons op 2021) dus een heel seizoen rijden/rijzen en hoge kosten enzo en het kan het nog geen kl*ten schelen of ze een puntje hebben... nu word het toch echt wel een circus

1 03-03-2020 17:30:24
Jan1947
Bronze Member

Het was al een circus na die schikking die de FIA met hun had getroffen betreffende de Ferrari 2019 motor. Een schikking, waarvan de inhoud niet naar buiten is gebracht!!! Een niet nader genoemde teambaas heeft gezegd dat Ferrari uit de uitslagenlijst zou moeten worden geschrapt. Nu dat niet gebeurd is krijgt Ferrari prijzengeld waar ze eigenlijk geen recht op hebben en lopen teams die na Ferrari geƫindigd zijn extra prijzengeld mis. En dat gaat om grote bedragen. Ronduit schandalig!!!

03-03-2020 22:36:02
;