Menu
© Pirelli
Nieuws

Hamilton over W11: "Auto is bijna goed"

9 reacties | 1934x gelezen
02-03-2020 07:39

ewald | Hamilton heeft zijn bedenkingen over de Formule1 W11.

Bron: Formule1nieuws

Dat komt door het DAS-stuursysteem. Dat is een speciale mechaniek waarmee Mercedes voordeel zou kunnen halen op de baan. Bottas heeft de druk aardig op weten te voeren in de testweken. Lewis Hamilton was vooral opgelucht over de testdagen. "We hebben in ieder geval de tests overleefd. De twee weken zijn razendsnel voorbij gegaan. Iedereen, zowel op de baan als in de fabrieken, heeft zich ingezet om alles vlot te laten verlopen."

Met het Dual-Axis Steering systeem, kort gezegd DAS, samen met de verbeterde achter ophanging lijkt Mercedes klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Volgens Hamilton zijn er toch nog wel een aantal aandachtspunten. "De auto is zeker een verbetering ten opzichte van vorig jaar. De auto voelt dan ook goed aan. Maar we moeten nog wel een aantal problemen gladstrijken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dat kunnen doen voordat de race start in Australië."

"Het nieuwe seizoen start nu snel. Over een kleine twee weken gaan we afweer racen. Ik kan bijna niet wachten om te starten." Aldus Hamilton


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;